Laatste week van Kris, welkom Luuk

stichtingsamensportief Stichting Samen Sportief

Dag allemaal,

Ik (Kris) heb één half jaar stage gelopen bij Stichting Samen Sportief. Ik zit op school in Eindhoven bij het Summa College. Daar volg ik de opleiding Marketing Communicatie & Evenementenorganisatie. Een 3 jaar durende opleiding. Ik zit nu in leerjaar 2 met de doorstroom naar evenementen. Mijn ervaring bij Stichting Samen Sportief zijn leuk. Het is een leuk team waarin je zit met gezellige mensen. Mijn half jaar zit erop en ik moet weer terug naar school. Maar niet getreurd, Luuk (nieuwe stagiair) neemt het van mij over. Hij zal verder gaan met blogs schrijven over Stichting Samen Sportief en de activiteiten/evenementen die ze doen.

Hij zal zich kort over voorstellen.

Mijn naam is Luuk, 22 jaar en student op de Young Talent Academy in Nijmegen. Ik studeer Marketing en communicatie, de opleiding duurt 3 jaar. Dit jaar zit ik in mijn laatste jaar. Afgelopen week ben ik begonnen als stagiair bij Stichting Samen Sportief. Ik ga stagelopen tot begin juni. Ik ben 4/5 dagen in de week aanwezig. Tijdens activiteiten of evenementen kunnen we kennis met elkaar maken. Spreek me gerust aan om een praatje te maken. Ik kijk erna uit meer blogs te schrijven over de evenementen/activiteiten die plaats hebben gevonden.

Kris en Luuk

.