Veldhoven 55 Plus

Stichting Samen Sportief coördineert het project Veldhoven 55 plus. De voetbalvereniging Rood-Wit uit Veldhoven en de tennisvereniging VLTC uit Veldhoven nemen deel aan dit project voor 55 plussers.

Het programma bevat twee hoofdonderdelen: Tennis Fit en Oldstars Walking Footbal. De sleutelwoorden voor deze onderdelen zijn Samenwerken, Sportief en Sociaal. Niet alles staat dus in het teken van sporten. Zo worden er buiten de trainingen om ook club overstijgende activiteiten aangeboden waarbij het sociale karakter de leidraad is. Denk daarbij aan kaarten, wandelen, workshops en een gezellig drankje met elkaar.

Fitcoach

De projectleiding is in handen van Stichting Samen Sportief
Contactpersoon Bob Verhagen, bob@stichtingsamensportief.nl, 040-2543990

De Fitcoach van Stichting Samen Sportief verzorgd maandelijks Sport- en spelactiviteiten tijdens een Fitles. Verder worden er maandelijks sociale activiteiten vanuit Stichting Samen Sportief verzorgd waar iedereen aan kan deelnemen.

Wilt u meer weten over dit project van Stichting Samen Sportief?

Kijk op de website van Veldhoven 55 plus voor alle activiteiten en verdere informatie.

Veldhoven 55 plus

knipsel-voor-website