NIEUW! Veldhoven MultiSportief

Veldhoven MultiSportief: Kom jij iedere week meedoen met het nieuwste sportaanbod van Veldhoven?

Voor alle kinderen met of zonder een beperking in de leeftijd van groep 5 tot en met 8 is er MultiSportief. Iedere woensdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur bij de Heiberg samen met vrienden/vriendinnen sporten. De MultiSportief lessen staan in het teken van bewegen en plezier en iedere les is anders. Wat kan je allemaal verwachten tijdens de lessen?

• Real Life Fortnite
  • James Bondspel
  • Sportspelen
  • Skates
  • Boogschieten
  • Luchtgevulde Airtracks
  • etc.

-De lessen worden verzorgd door een docent LO van Stichting Samen Sportief.

-De lessenreeks zal bestaan uit 10 verschillende uitdagende lessen. Deze lessenreeks zal begin september 2019 starten en zal doorlopen tot de kerst vakantie

-De kosten voor deze lessenreeks is €55,- voor 10 lessen.

Hoe kan je meedoen? Je kan jezelf hiervoor inschrijven via het inschrijfformulier op deze website Inschrijfformulier.

Bij inschrijving gaat u akkoord met het lesreglement. Bekijk hier het Lesreglement Veldhoven MultiSportief

MultiSportief is mede mogelijk gemaakt door: