Stichting

Per 1 oktober 2016 wordt de naam van Stichting Brabant Ondernemen veranderd in Stichting Samen Sportief. Na ruim 11 jaar vond het stichtingsbestuur het tijd voor een nieuwe naam, visie en missie. Met een ANBI-Status en nieuwe doelstellingen is de stichting klaar voor de toekomst.
De stichting stelt zich ten doel het organiseren en begeleiden van (sport-) projecten, evenementen, toernooien en overige activiteiten voor jong en oud met of zonder een beperking. De Stichting zet sport en beweging in als middel om verschillende doelen te bereiken.

“Belangrijk bij het beoefenen van sport is niet alleen dat bewegen goed voor ons is, maar ook dat het samen sporten een belangrijke sociale functie heeft. Wij vinden het belangrijk dat sporters met of zonder een beperking hun grenzen kunnen verleggen en het beste uit zichzelf kunnen halen”.

Wij motiveren en inspireren zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen op school, in de vrije tijd of ergens anders. Als spin in het web verbinden, activeren en coachen wij organisaties in Nederland van start tot finish. Samen zorgen we voor een uitdagend sport- en beweegaanbod.
Ons motto: “We doen het goed of we doen het niet!”

sbb-beeldmerk-fc